Vinterträdgård / Uterum

Också kallat vinterträdgård från ITA Bygg
Caucasian Men in His 40s Building Wooden Deck on His Backyard Attaching Wood Board To Each Other Using Cordless Drivers and Screws. Construction Industry Theme.

VI BYGGER UTERUM & VINTERTRÄDGÅRDAR I MALMÖ

Drömmer du om en Vinterträdgård? Ett uterum, en altan, veranda eller liknande som har tillräckligt hög temperatur för att du ska kunna förvara och odla växter där året om? Då är vi byggföretaget som är redo för att hjälpa dig till att få drömmen att gå i uppfyllelse. Vi har en lång samlad erfarenhet och många lyckade kundprojekt i bagaget. Vi utgår från Malmö, men jobbar över ett stort område däromkring, vilket inkluderar stora delar av Skåne, så som Lund, Helsingborg, Landskrona, Ängelholm, Trelleborg m.fl. 

Vill ni bygga en vinterträdgård i Skåne? Låt våra snickare och byggare hjälpa er!

Funderar du på att bygga en vinterträdgård i Malmö?

En vinterträdgård är en plats där du kan odla på vintern, men det kan också utgöra en möjlig plats för fika, middag och allmänt umgänge. Våra skickliga hantverkare kan hjälpa dig att isolera och glasa in en befintlig veranda, altan eller annan typ av uteplats. Vi kan också ge dig totalentreprenad för att bygga en ny vinterträdgård från grunden.

Vi kan göra ett kostnadsfritt hembesök för att hjälpa dig med planeringen!

Vet du precis hur din vinterträdgård ska byggas eller har du frågor om materialval och utförande? Vart du än befinner dig i dina funderingar, står vi redo att hjälpa dig. Om du behöver hjälp och rådgivning gör vi gärna ett hembesök för att undersöka förutsättningarna för arbetet. Det är helt kostnadsfritt för dig och avslutas med att vi överlämnar en offert.

Certifierade och utbildade hantverkare ordnar din vinterträdgård

Att bygga en vinterträdgård kan vara en utmaning men vi står redo att hjälpa dig genom hela processen. Vi bygger från lösvirke helt enligt dina önskemål och du får ett slutresultat som vi garanterar att du kommer bli nöjd med. Faktum är att vi ger dig nöjd kundgaranti, där vi kommer fortsätta bygget tills dess att du är nöjd med resultatet. 

Nedan listar vi några av de tjänster vi kan hjälpa dig med på ITA Bygg:

  • Inglasning
  • Isolering
  • Installation av vattenburen golvvärme
  • Nybyggnationer


Våra kundgrupper

När det gäller vinterträdgårdar har vi historiskt sett i första hand jobbat åt privata beställare. Vi välkomnar dock uppdrag också från företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsutvecklare. Vi finns tillgängliga för arbete i ett stort område i och omkring Malmö och Skåneområdet.

Unfinished installation of new wooden flooring flooring by the new house