Om oss

Varför välja oss?

ITA Bygg AB – bygger drömmar, en planka i taget!

Hos ITA Bygg AB i Skåne handlar det inte bara om att bygga strukturer, det handlar om att skapa rum där minnen skapas. Oavsett om du drömmer om ett mysigt uterum där inomhus blir utomhus, eller om du vill förvandla ditt tråkiga badrum till en spa-liknande tillflyktsort, har vi expertisen och passionen att göra det till verklighet. Vi tror att varje hem förtjänar ett robust tak som håller dig trygg och torr, och varför inte lyfta fram din trädgårds skönhet med ett elegant trädäck eller altan? Med vår expertis kan varje hörn av ditt hem bli en ”wow-hörna”. Hos ITA Bygg AB gör vi mer än att bara bygga; vi förverkligar dina drömprojekt.

Z

5/5 i betyg på Google: kunderna älskar oss!

Z

Expertis inom varje tjänst: kvalitet varje gång.

Z

Personligt anpassade lösningar: ditt hem, din stil.

Z

Hållbarhet och kvalitet: beständiga, miljövänliga val.

OM OSS

Har du frågor?

FAQ - Vanliga frågor från våra kunder

1. Hur lång är väntetiden innan ni kan påbörja ett projekt?

Det beror på vår nuvarande arbetsbelastning och projektets storlek. Men i genomsnitt kan vi starta mindre projekt inom 4-6 veckor och större projekt inom 2-3 månader.

2. Vad ingår i en offert?

I offerten specificerar vi arbetsomfattningen, materialkostnader, arbetskostnader, eventuella tilläggsavgifter och en uppskattad tidsram för projektet.

3. Hur länge har ni varit verksamma?

Vi har varit verksamma i Skåne i över 20 år och har en bred erfarenhet av olika typer av byggprojekt.

4. Har ni referensprojekt jag kan titta på?

Absolut, vi har flera tidigare projekt som vi gärna visar upp. Vi kan också förse er med kontaktinformation till tidigare kunder om ni önskar personliga referenser.

5. Vilka garantier erbjuder ni?

Vi erbjuder en standardgaranti på 5 år för alla våra byggarbeten. Detta täcker både material- och arbetskostnader vid eventuella fel eller brister som kan hänföras till vårt arbete.

6. Följer ni några specifika byggnormer eller certifieringar?

Ja, vi följer alla svenska byggnormer och lagkrav. Dessutom strävar vi efter att arbeta enligt de senaste miljövänliga byggpraxiserna.

7. Hur hanterar ni oförutsedda kostnader under byggprocessen?

Om vi stöter på något oväntat som kan påverka kostnaden, informerar vi alltid kunden omedelbart och diskuterar möjliga lösningar innan vi fortsätter med arbetet.

8. Använder ni underentreprenörer?

Ja, i vissa fall använder vi underentreprenörer för specifika uppgifter. Men vi säkerställer alltid att de håller samma höga standard som vi själva gör.

9. Vilken typ av försäkring har ni?

Vi har en fullständig ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador eller olyckor som kan inträffa under byggprocessen.

10. Vad händer om projektet drar över tiden?

Vi gör alltid vårt bästa för att hålla oss inom den uppskattade tidsramen. Om vi ser att det finns risk för förseningar, kommunicerar vi detta tidigt och diskuterar eventuella åtgärder eller kompensationer.

Hittar du inte svaret på din fråga?