Trädäck & altan

Ny- & ombyggnation av altaner/trädäck i Malmö och Skåne

Planerar du att ge din altan ett lyft eller kanske bygga en ny till din villa? Hos ITA Bygg i Malmö, Skåne, har vi de professionella och utbildade snickarna du behöver. Vi bistår främst privatkunder, föreningar och företag i områden som Västra Hamnen, Söderkulla, Sorgenfri, Möllevången, Kvarnby, Lorensborg med flera. Utöver dessa områden kan vi även påbörja projekt över hela Skåne. Så tveka inte att kontakta oss!

Våra altan- och trädäcksjänster:

  • Nybyggnation av altan/trädäck för villa, hus, radhus, bostadshus m.m.
  • Ombyggnation av befintlig altan/trädäck, soldäck m.m.
  • Underhållstjänster som inoljning och vaxning.
  • Inglasning av terrass och altan för skapande av vinterträdgård.

Hur underhåller man altanen/trädäcket? Vi ger råd!

Ett trädäck som försummas kan snabbt förlora sin skönhet. Om vatten tränger in kan det förändra dess form, skada både altanen och angränsande byggnader. Solstrålning kan också skada virket över tid. Därför är rätt skötsel från starten avgörande. Hos ITA Bygg tryckimpregnerar vi alltid materialet för att motverka potentiella skador. Men regelbunden skötsel är lika viktig. Ett av våra favoritmaterial är värmebehandlat lärk, känt för dess utmärkta motstånd mot fukt.

Vi står på en solid grund av kunskap och erfarenhet gällande materialval. Vi arbetar med en rad material, inklusive tryckimpregnerade, värmebehandlade, träkomposit, furu, ek, lärk, ceder och miljövänlig kisel. Har du frågor? Vänd dig till oss för expertis!

Förvandla din utsikt – Med Skånes främsta altanbyggare. Kontakta oss redan idag.