Våra tjänster

ITA Bygg

Badrumsrenovering

Har tiden för en badrumsrenovering infallit? Vi har många års erfarenhet av badrumsrenovering i Malmö och Skåne. Tack vare dessa år av badrumsrenoveringar, har vi skaffat en stor vana och kunskap i samarbete med modern teknik. Vårt recept är enkelt: fast pris, en tidsplan och en kontaktperson. För oss finns det inga för små, för stora eller för svåra badrum.

Fasadmålning

Dags att måla om fasaden? Vi har stor erfarenhet av fasadmålningar i Malmö & Skåne. Genom att måla husets fasad ser huset fräschare och finare ut. Alla våra målare har arbetat i flera år, och ni kan känna er trygga med att de som utför arbetet gör det med stor omsorg och expertis. Vi ställer höga krav på såväl våra målare som våra leverantörer och valet av våra produkter.

Vinterträdgård / Uterum

Drömmer du om en vinterträdgård? En altan, veranda eller liknande som har tillräckligt hög temperatur för att du ska kunna förvara och odla växter där året om? Då är vi byggföretaget som är redo för att hjälpa dig till att få drömmen att gå i uppfyllelse.

Köksrenovering

Vi har många års erfarenhet av att renovera kök och på ITA bygg hjälper vi dig mer än gärna att förverkliga dina visioner om det kök som du vill ha. Om du inte själv har någon aning om hur du vill att ditt framtida kök ska se ut, kan ITA bygg i Skåne, hjälpa dig att skissa fram ett passande alternativ. En väl utförd köksrenovering är en investering för framtiden.

Målning

Vill ni måla om i er bostad eller tapetsera? Det finns en stor variation av färger och tapeter att välja mellan. Vi kan hjälpa er att hitta de rätta färgerna eller den tapet som gör rummet rättvisa samt lyfter fram möblerna och andra detaljer. Vi har kunskapen och kompetensen som krävs samt redskap för att fixa alla väggar!

Snickeri

Är du i behov av snickeri tjänster i Malmö? Våra snickare har kunskapen och kreativiteten som behövs till olika uppdrag. Genom att anlita en snickare kan du luta dig tillbaka och lita på att projektet utförs med noggrannhet och med kvalitativa resultat.

Takläggning / Takbyte

Vi är kunniga och erfarna takläggare i Malmö, med förmånliga priser! Våra takläggare i kan hjälpa dig på snabbast och säkrast sätt. Vi kan hjälpa dig med byten och renoveringar på olika typer av tak. Våra takläggare i Malmö kan lägga allt från klassiska tegeltak, plåttak till papptak, tegelbetongtak och tak i stålplåt.

Trädäck

Är det dags att renovera eller olja in altanen? Eller kanske är ni på gång att bygga till en altan till villan? Oavsett vad ni behöver hjälp med så har våra professionella och utbildade snickare på ITA Bygg i Malmö kompetensen & erfarenheten som krävs.

ROT-Avdrag

Att det är dyrt att anlita en hantverkare är en myt som de flesta går på, men med ROT-avdraget är sanningen inte sådan. ROT-avdraget är en skattereduktion som innebär att den hantverkare som innehar en F-skattesedel, har rätt att dra av 30% av den arbetskostnad som jobbet egentligen skulle kosta att utföra.