Våra tjänster

Våra tjänster

Vi sätter inte bara spik i skånsk mark, vi sätter standard!

Välj ITA Bygg AB för kvalitet, pålitlighet och expertis inom byggbranschen. Vårt team av professionella hantverkare använder sig av de senaste teknikerna för att säkerställa att varje projekt levereras i toppklass. Låt oss förvandla din vision till en robust verklighet!

Kontakta oss redan idag!

Begär offert idag!

Begär offert idag!

Frame

Uterum

Ett uterum, en altan, veranda eller liknande som har tillräckligt hög temperatur för att du ska kunna förvara och odla växter där året om? Då är vi byggföretaget som är redo för att hjälpa dig till att få drömmen att gå i uppfyllelse.

LÄS MER

Frame

Badrumsrenovering

Drömmer du om ett nytt, modernt badrum? Vårt team av erfarna hantverkare kan omvandla ditt gamla badrum till en fräsch och funktionell oas.

LÄS MER

Frame-3

Takläggning

Skydda ditt hem med högkvalitativ takläggning. Vi använder de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att ditt tak håller i många år framöver.

LÄS MER

Frame-4

Trädäck & altan

 Skapa en inbjudande utomhusmiljö med våra trädäck och altaner. Perfekt för sommarfester, grillkvällar eller bara för att koppla av i solen.

LÄS MER

Har du frågor?

FAQ - Vanliga frågor från våra kunder

1. Hur lång är väntetiden innan ni kan påbörja ett projekt?

Det beror på vår nuvarande arbetsbelastning och projektets storlek. Men i genomsnitt kan vi starta mindre projekt inom 4-6 veckor och större projekt inom 2-3 månader.

2. Vad ingår i en offert?

I offerten specificerar vi arbetsomfattningen, materialkostnader, arbetskostnader, eventuella tilläggsavgifter och en uppskattad tidsram för projektet.

3. Hur länge har ni varit verksamma?

Vi har varit verksamma i Skåne i över 20 år och har en bred erfarenhet av olika typer av byggprojekt.

4. Har ni referensprojekt jag kan titta på?

Absolut, vi har flera tidigare projekt som vi gärna visar upp. Vi kan också förse er med kontaktinformation till tidigare kunder om ni önskar personliga referenser.

5. Vilka garantier erbjuder ni?

Vi erbjuder en standardgaranti på 5 år för alla våra byggarbeten. Detta täcker både material- och arbetskostnader vid eventuella fel eller brister som kan hänföras till vårt arbete.

6. Följer ni några specifika byggnormer eller certifieringar?

Ja, vi följer alla svenska byggnormer och lagkrav. Dessutom strävar vi efter att arbeta enligt de senaste miljövänliga byggpraxiserna.

7. Hur hanterar ni oförutsedda kostnader under byggprocessen?

Om vi stöter på något oväntat som kan påverka kostnaden, informerar vi alltid kunden omedelbart och diskuterar möjliga lösningar innan vi fortsätter med arbetet.

8. Använder ni underentreprenörer?

Ja, i vissa fall använder vi underentreprenörer för specifika uppgifter. Men vi säkerställer alltid att de håller samma höga standard som vi själva gör.

9. Vilken typ av försäkring har ni?

Vi har en fullständig ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador eller olyckor som kan inträffa under byggprocessen.

10. Vad händer om projektet drar över tiden?

Vi gör alltid vårt bästa för att hålla oss inom den uppskattade tidsramen. Om vi ser att det finns risk för förseningar, kommunicerar vi detta tidigt och diskuterar eventuella åtgärder eller kompensationer.

Hittar du inte svaret på din fråga?