Takläggning / Takbyte

ITA Bygg
assembling-fitting-a-roof-window-skylight-with-2021-12-08-17-22-53-utc
Contractor in Silhouette working on a Roof Top with blue Sky in Background

Erfarna takläggare i Malmö

Vi är ett team där takläggare med flera års erfarenhet av branschen ingår. Vi kan hjälpa dig med byten och renoveringar på olika typer av tak. Våra takläggare i Malmö kan lägga allt från klassiska tegeltak och plåttak till papptak, tegelbetongtak och tak i stålplåt.

Takläggning kan vara en komplicerad procedur för den oinvigde. Vet man inte vad man sysslar med så lär problem uppstå och mycket kan gå fel. Detta är i sin tur något som kan resultera i att reparationer behöver göras, åtgärder behöver tas; vilket hade kunnat undvikas om processen utfördes rätt från början. Dessa typer av reparationer och åtgärder blir oftast dyrare än vad det hade kostat att anlita våra takläggare i Malmö – Skåne, från första början. Ta därför inga onödiga risker, utan anlita oss och låt oss hjälpa dig med ditt tak – från början till slut. 

Hållbara tak

Våra takläggare i Skåne kan hjälpa dig med tak av alla tänkbara storlekar. Inga tak är för små eller för stora för oss. Eftersom Sverige är ett land där det under vissa tider på året kan råda svåra väderförhållanden, är det viktigt att du får ett hållbart och slitstarkt tak. Det ska nämligen bland annat kunna stå emot snö, regn och hårda vindar. Du kan därför alltid lita på att vi kommer att förse dig med tak som kommer att klara av att stå emot dessa påfrestningar.

Vi vill vara ditt förstaval

Vi är en grupp takläggare i Malmö som kan förse dig med tak speciellt framtagna för att klara av det svenska klimatet. Vi har under årens lopp haft många nöjda kunder, och förser dig därför mer än gärna med referenser om du önskar det.

Våra takläggare i Skåne kan även förse dig med rådgivning och hjälp med att välja rätt tak. Vi kan bistå dig med flera olika typer av tak som passar för både flera olika sorters hus, men också andra typer av byggnader. Vi kan även hjälpa dig med att renovera ditt tak om det är så att det börjar bli gammalt och slitet. Vi ser fram emot att få höra från dig, och framför allt, – att kunna ge dig den hjälp du behöver!

Ta således kontakt med våra takläggare i Malmö, Skåne redan idag!

Black Ceramic Roof Tiles Pattern. House Roofing. Construction Industry Materials.