Målning

ITA Bygg
Apartment Remodeling and Painting by Caucasian Construction Worker.

Invändig målning

Invändig målning är en bra metod för dig som vill ge hemmet eller arbetsplatsen en helt ny lyster. Vi på ITA bygg ser till att du kan få en total uppfräschning av lokalens insida. Vi arbetar med väggar, golv, tak, fönster och dörrar – allt som du som kund kan tänkas önska ordnar vi. Med vår gedigna erfarenhet och breda kunskap inom den här typen av arbete, kan vi garantera ett proffsigt resultat. Bland vår personal finner du endast yrkesutövare med rätt erfarenhet och behörighet. 

Tack vare vår långa erfarenhet inom branschen kan vår personal hjälpa till att välja rätt färg och nyans för just dina önskemål; och se till att Skånes lokaler får en utomordentlig invändning målning. Detta är en stor fördel för dig som kund, eftersom det finns mycket att tänka på när det gäller val av färg. Utbudet är enormt, och varje färg har sin egenskap och formar rummet utefter den. Önskar du en iögonfallande färg eller vill du kanske hellre ha en mjukare variant som inger lugn? Alla dessa beslut kan vara stressande och kännas osäkert, och det är därför vi finns här för att hjälpa dig även med det. Vi rekommenderar dig som kund att kika rundor på färger för att samla inspiration, och för att du lättare ska kunna förmedla rätt känsla av vad du tänkt dig. 

Ta hjälp av oss när det kommer till nymålning och ommålning

Inget arbete är för litet eller för stort för oss, och våra tjänster levereras till så väl stora som små renoveringsobjekt. Oavsett vad du som kund vill ha, garanterar vi att det är proffs som utför det. Efter att vi stämt av med vad du har för förväntningar, planerar vi arbetet och utför jobbet helt utan att du som kund behöver engagera dig. Vi har en sträng policy gällande deadlines, och vi levererar alltid vad vi lovat på utsatt tid. Detta säkerställer vi genom ett omfattande förberedelsearbete redan innan projektet drar igång.

Vi strävar alltid efter att minimera förekomsten av såväl färgspill som damm när vi arbetar hos dig som kund. Vid våra invändiga måleriprojekt i Skåne, plastar vi alltid in hela lokalen – tak, golv och allt annat som inte ska ha färg på sig plastas in av säkerhetsskäl.

Uppfräschning av inomhusmiljön är ofta ett bra sätt att uppnå ökad trivsel. Detta gäller både på arbetsplatser, i föreningslokaler och i hemmet. När vi arbetar med invändig målning i Skåneområdet, siktar vi alltid efter att utföra just det arbete som det specifika projektet kräver och som du som kund vill ha. Spackling, skrapning, ytbehandling och slipning är bara några av de tjänster som vi har i vår repertoar. Oavsett vad kunden önskar så fixar vi det. Tycke och smak skiljer sig oerhört mycket åt mellan oss människor. Därför är det viktigt för oss att kunna tipsa om färger som både följer kundens önskemål och som är funktionella.

Målningsrum detaljer PROFFSMÅLERI I SKÅNE AB